Hoteller Hamborg

Hoteller Hamborg

Hoteller Hamborg

Mangler du et hotel til din Hamborg tur, så finder vi et godt og billigt hotel til dig.

Hamborg er den udenlandske storby der ligger tættest på Danmark, og Hamborg er desværre en storby mange danskere glemmer. Hamborg er med sine 1,8 mio indbyggere den anden største by i Tyskland og faktisk noget større end København. Hamborg ligger i Nordtyskland ved floden Elben der krydser igennem Hamborg.

Hamborg er en oplagt mulighed for danskere at tage på weekendtur. Uanset hvor i Danmark du bor, så er Hamborg aldrig længere væk end det er oplagt at tage til Hamborg. For danskere der bor i Jylland og  på Fyn, så er det ofte billigere at tage til Hamborg end at tage til København på grund af afgifterne over Storebælt. Prøv at tage en tur til Hamborg på fx. juleshoppingtur og se de mange muligheder Hamborg har at byde på. En af fordelene ved at tage sådan en tur er, at den tyske moms er lavere end den danske, så der er også mange penge at spare på julegaveindkøbene.

Hoteller i Hamborg er normalvis også billigere i Hamborg end du kender det fra København, så der er rigtig gode muligheder for at spare på julegaveindkøbene, så du kan ende med at de penge du sparer i forhold til at handle i Danmark, de betaler for dit hotel i Hamborg og så får du på samme tid en dejlig tur til Hamborg.

Når du er i Hamborg så må du ikke glemme at tage en havnerundfart for det er et must. Havnen i Hamborg er kæmpe stor, og man bliver meget facineret over de kæmpe containerskiber der ligger til i Hamborg havn, og man ser tydeligt, at Hamborg har stor betydning for hele Nordeuropa.

Prøv at søge på hoteller i Hamborg i søgemaskinen og se hvor lidt du skal betale for dit hotel i Hamborg