Hotel Berlin

Hoteller Berlin

Hotel Berlin

Vi finder de bedste hoteller til dig i Berlin. Berlin ligger få timer væk fra den Danske grænse, så Berlin et oplagt sted for familien at tage på forlænget weekend. Berlin blev igen hovedstad i 1999 i det genforenede Tyskland og med 3,4 mio. indbyggere er Berlin en by hvor der altid sker noget. Berlin kaldes også Europas kultur hovedstad. Hvis du har interesse i historie, så er Berlin et oplagt rejsemål.

Hoteller i Berlin er ikke så dyre som man kender det fra Danmark, så det er muligt at holde en forholdsvis billig weekend i Berlin, også fordi transportomkostningerne for at komme til Berlin er billige. Når du bevæger dig rundt i Berlin, mærker man stadigvæk at Berlin har været delt i to dele i hele koldkrigsperioden, og man fornemmer stadigvæk de to gamle hovedgader der var i de to bydele nemlig Under den Linden og Kürfürstendamm. Der er dog sket rigtig meget i Berlin siden genforeningen i 1989.

Hoteller i Berlin finder du fordelt i hele byen, og hvis du har planer om en forlænget weekend, så anbefaler vi at du vælger et centralt placeret hotel, der kan være den perfekte base for jeres ophold i Berlin. Hoteller i Berlin er af samme gode standard som du kender fra Danmark.

Berlin er et oplagt rejsemål hele året, og hver gang man kommer til Berlin er det virkelig en fornøjelse, for man kan altid finde nye ting i Berlin, som man ikke har set før, så det er ikke uden grund at Berlin er blevet en af de fortrækkende rejsemål for danskere, og det er ikke kun på grund af afstanden til Danmark.

Brug vores søgemaskine til at finde billige hoteller i Berlin.